Over Femke

Integratief Counselor en Coach Amsterdam

Ik ben Femke; integratief counselor en coach. Een spontane, warme en nieuwsgierige gevoelsdenker. Diepgaand contact met anderen geeft mij veel voldoening en anderen waarderen dat ik niet snel oordeel en luister met compassie. Ook vinden ze dat ik op een prettige manier feedback geef. Met mijn, soms directe, vragen help ik je jouw eigen antwoorden te vinden en weer in contact te komen met jouw gevoel.

De mens in al zijn facetten heeft mij altijd al mateloos gefascineerd. Nadat ik mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam had afgerond, ging ik werken bij een organisatie adviesbureau. Daar leerde ik in drie jaar tijd diverse organisaties kennen en heb ik mij ontwikkeld als adviseur. Inmiddels werk ik al meer dan 14 jaar als HR adviseur bij een woningcorporatie. In 2010 rondde ik mijn opleiding tot coach bij de School voor Coaching af en ging ik collega’s met verschillende vraagstukken coachen. In 2019 startte ik mijn eigen praktijk. Ik ben gediplomeerd integratief counselor en coach. Ook werk ik als praktijktrainer en examinator bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en volg ik daar de opleiding tot MasterTherapeut.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en heb een diploma voor Beroepscoach Practitioner, CoachCounselor, Coaching voor Professionals en Integratief Counselor.