Over Femke

Integratieve counselor en coach Amsterdam

Hi, ik ben Femke, een spontane, warme en nieuwsgierige gevoelsdenker. Anderen waarderen dat ik luister met compassie en zonder oordeel. Met mijn, soms directe, vragen help ik je jouw eigen antwoorden te vinden en in contact te komen met je gevoel.

Mijn passie en achtergrond

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik ge├»nteresseerd in mensen en hun psyche. De innerlijke belevingswereld van mensen intrigeert mij eindeloos. De studie psychologie was voor mij dan ook een logische keuze. Omdat ik tijdens mij studie zelf de nodige belemmeringen en strubbelingen in mezelf ervaarde, vond ik mezelf nog niet klaar om andere mensen te gaan helpen met hun psychische problemen. Ik ben daarom eerst de weg in geslagen van arbeid en organisatie en heb mij ontwikkeld als adviseur. Maar de interesse voor de innerlijke belevingswereld van mensen bleef. Ik volgde diverse opleidingen waarmee ik veranderingsprocessen van mensen kon begeleiden en ging collega’s coachen. In 2019 durfde ik eindelijk de stap te zetten waarmee ik van mijn passie mijn werk maakte en opende ik mijn eigen praktijk voor integratieve psychotherapie en hypnotherapie.

Naast mijn werk als psycholoog, werk ik ook nog steeds als adviseur in het bedrijfsleven en als therapeut, trainer en examinator bij de De Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Life is not always easy, but we have to believe that it can and will get better. Struggle is not a lifestyle. It is a moment in time, one that can be overcome.

Kwaliteit en klachtenregeling

Ik ben afgestudeerd in Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam, deed de opleiding Integratieve Counseling bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en volg daar momenteel de opleiding Hypnotherapie en Psychotherapie. Ook volgde ik diverse opleidingen en trainingen voor coaches, zoals Coaching voor Professionals en Oplossingsgericht coachen bij stress en burn-out. 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de RBCZ. Als je onverhoopt niet tevreden bent over de behandeling of begeleiding, dan kun je daarover uiteraard contact met mij opnemen. We kijken dan of we samen tot een oplossing kunnen komen. Komen we er samen niet uit, dan kun je bij de NFG een vertrouwenspersoon inschakelen of een klacht indienen.